05/07 Belegger Bootcamp Gent

Ben je crypto beginner en wens je graag een volledige onderdompeling op jouw niveau? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Belegger Bootcamp

CRYPTO BEGINNERS INITIATIE

Ben je beginner en wens je graag een volledige onderdompeling op jouw niveau waar je al je vragen kwijt kan? Schrijf je dan in voor het Belegger Bootcamp!

Tijdens dit deel van de avond leer je de basis over Bitcoin en Cryptocurrencies! Wij beantwoorden ook al jullie vragen en geven jullie een duidelijk beeld waar crypto naartoe zal gaan in de toekomst en wat belangrijk is om veilig te investeren!

Meer informatie over dit event op onze website.

Dit event is GRATIS toegankelijk voor iedereen en zal plaatsvinden in Gent.

Belegger Bootcamp Gent gaat door op de event locatie Zebrastraat.

Wie zijn we?

Bij Digital Currency Academy zijn we toegewijd aan het bieden van hoogwaardige educatieve programma’s, events en keynotes om mensen te helpen slagen in de wereld van crypto en Web3. Of je nu volledig nieuw bent in cryptocurrency of je kennis wilt verdiepen als gevorderde cryptobelegger, wij bieden kwalitatieve cursussen, events, keynotes en workshops aan die jouw kennis hierover zullen vergroten.

Ons team van ervaren docenten delen hun diepgaande kennis en praktische inzichten, terwijl onze levendige DCA community een ondersteunende omgeving biedt voor groei en netwerken.

Onze CEO, Brecht Van Craen, is een expert op het gebied van digitale valuta met een masterdiploma in Digital Currencies. Hij heeft ook een boek geschreven over crypto genaamd ‘Investeren in Crypto’, in samenwerking met Uitgeverij Lannoo. Bij Digital Currency Academy ben je dus in goede handen om jouw kennis over cryptocurrency naar een hoger niveau te tillen!

Daarnaast bieden we ook B2B workshops, talks en events aan om organisaties te helpen begrijpen en profiteren van de mogelijkheden van digitale valuta. Met aangepaste programma’s op maat gemaakt voor bedrijven, streven we ernaar om onze expertise te delen en een waardevolle bijdrage te leveren aan de groei en innovatie van onze klanten.

Bovendien kan je ons ook leren kennen via onze eigen podcast ‘Crypto Vandaag’ die je kan beluisteren via Spotify en via YouTube.

Related Events