05/07 Crypto Café Gent

Het Crypto Café in Gent is de place to be in Vlaanderen om live talks bij te wonen over Bitcoin, cryptocurrencies en nog zoveel meer!

Crypto Café Gent

Topic: Crypto Airdrops Hunting – Hoe kan je gratis cryptomunten krijgen (free money)

Elke eerste vrijdag van de maand organiseert DCA een gezellige avond op café in Gent met nationale en internationale topsprekers die hun kennis over de cryptowereld komen delen! Zeg maar de Crypto TED-talks van Vlaanderen! Wij geven jou in de Q&A sessie de kans om al jouw vragen te stellen aan experts!

Het thema van deze deepdive sessie zal gaan over hoe je gratis cryptomunten kan verdienen!

Bij crypto airdrops geven projecten gratis tokens aan mensen. Ze doen dit om reclame te maken, nieuwe gebruikers aan te trekken en huidige community te belonen.

Meedoen aan airdrops kan voor crypto-enthousiastelingen een leuke manier zijn om nieuwe projecten te verkennen, een deepdive te maken in Web3 en tokens te verdienen zonder financiële investering.

Deze sessie mag je dus zeker niet missen!

Meer informatie over dit event op onze website.

Dit event is toegankelijk voor iedereen en zal plaatsvinden in Gent.

De toegang is gratis voor leden van onze CryptoClub!

Crypto Café Gent gaat door op de event locatie Zebrastraat.

Wie zijn we?

Bij Digital Currency Academy zijn we toegewijd aan het bieden van hoogwaardige educatieve programma’s, events en keynotes om mensen te helpen slagen in de wereld van crypto en Web3. Of je nu volledig nieuw bent in cryptocurrency of je kennis wilt verdiepen als gevorderde cryptobelegger, wij bieden kwalitatieve cursussen, events, keynotes en workshops aan die jouw kennis hierover zullen vergroten.

Ons team van ervaren docenten delen hun diepgaande kennis en praktische inzichten, terwijl onze levendige DCA community een ondersteunende omgeving biedt voor groei en netwerken.

Onze CEO, Brecht Van Craen, is een expert op het gebied van digitale valuta met een masterdiploma in Digital Currencies. Hij heeft ook een boek geschreven over crypto genaamd ‘Investeren in Crypto’, in samenwerking met Uitgeverij Lannoo. Bij Digital Currency Academy ben je dus in goede handen om jouw kennis over cryptocurrency naar een hoger niveau te tillen!

Daarnaast bieden we ook B2B workshops, talks en events aan om organisaties te helpen begrijpen en profiteren van de mogelijkheden van digitale valuta. Met aangepaste programma’s op maat gemaakt voor bedrijven, streven we ernaar om onze expertise te delen en een waardevolle bijdrage te leveren aan de groei en innovatie van onze klanten.

Bovendien kan je ons ook leren kennen via onze eigen podcast ‘Crypto Vandaag’ die je kan beluisteren via Spotify en via YouTube.

Related Events